Inköpschefens tre bästa råd

Anders Grinder är inköpschef på AQ Group. Med tanke på att han köper tunnplåt för närmare 300 miljoner per år kan det vara värt att ta del av hans bästa råd. Åtminstone om du också jobbar i stålbranschen och vill bli bättre på det du gör. AQ Group går grymt bra. Omsättningen har vuxit från … Läs mer »

Bandståls ägare satsar digitalt

Torbjörn Nilsson, med holdingbolaget Sebbot Invest, har gått in som hälftenägare i Cryptowell, ett nystartat företag som utvecklar tjänster inom den omtalade blockchain-teknologin. Enligt de flesta bedömare kommer blockchain att förändra bland annat bank- och finansmarknaderna i grunden och den virtuella valutan Bitcoin bygger på blockchain. Vi har pratat med Torbjörn om hans nya investering. … Läs mer »

Bandståls nya chef värvad från Ovako

Nu i våras började Mikael Larsson som ny operativ chef för Bandstål. Han kommer från en karriär på Ovako och har bred kompetens inte minst genom att stödja kunderna i deras affär och produktutveckling. – Jag är uppvuxen i Hällefors och har gått den långa vägen inom Ovako. De sista 5-6 åren var jag global … Läs mer »